Informació d'interès
Data de publicació: 02/10/2020

Contracte en pràctiques

Procés de selecció finalitzat

 • Us informem que un cop finalitzat el procés de selecció per l'oferta d'Enginyer de planificació territorial amb la modalitat de contracte en pràctiques, la persona seleccionada és l'Andoni Bengoetxea Artetxe.

 • Us informem que s'ha tancat el procés de recepció de candidatures per aquesta convocatòria.

Descripció de la convocatòria

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Missió del lloc de treball

Col·laborar en la planificació de les infraestructures del Port de Barcelona, així com en la planificació de l'ús i explotació del domini públic del mateix.

una oportunitat per contribuir a l'ordenació d'un territori que genera més de 41.000 llocs de treball i és el 1,7 del PIB català 

Què oferim

 • Contracte de treball en pràctiques

  Amb una durada inicial de 6 mesos amb possibilitat de pròrroga fins a 2 anys com a màxim.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a dijous en jornada partida de 8.30h a 17h i els divendres de 7.30h a 15h. amb la flexibilitat establerta per l'empresa.

 • Salari

  26.318,10€ bruts anuals el primer any i 27.962,98€ bruts anuals el segon, més objectius i beneficis socials.

Requisits mínims

 • Titulació oficial de GRAU UNIVERSITARI OFICIAL EN ENGINYERIA CIVIL o d'OBRES PÚBLIQUES i/o MÀSTER OFICIAL EN CAMINS, CANALS I PORTS, obtingut en els darrers 5 anys (o 7 en el cas de persones amb discapacitat).

 • Nivell B2 d'anglès, nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • Es requereix permís de conduir B, en vigor.

 • A més, la persona candidata no pot haver estat contractada amb la modalitat de contracte en pràctiques per cap empresa amb anterioritat.

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació