Informació d'interès

Enginyer/a d'obres públiques

Data de publicació: 19/07/2021

Convocatòria

Seguiment del procés de selecció

 • Us fem arribar l'acta de resultats de l'avaluació psicotècnica de les competències genèriques, la suma dels mèrits aportats i el resultat final de la convocatòria. En base a les puntuacions obtingudes ocuparà la plaça Mª Luisa García-Nieto Mateo.

 • Us fem arribar l'acta de resultats de l'entrevista tècnica i la convocatòria l'avaluació psicotècnica de les competències genèriques. La publicació del resultats d'aquesta avaluació, la suma dels mèrits aportat i el resultat final de la convocatòria es publicarà el 19 de juliol de 2021.

 • Us fem arribar l'acta de resultats de la prova pràctica de coneixements i la convocatòria a l'entrevista tècnica que es realitzarà el 17 de juny de 2021. La publicació del resultats d'aquestes entrevistes i la convocatòria l'avaluació psicotècnica de les competències genèriques es publicarà el 28 de juny de 2021.

 • Us fem arribar l'acta extraordinària informant de la data de realització de la prova pràctica de coneixements d'aquesta convocatòria.

 • Us fem arribar la llista definitiva de persones admeses i excloses en aquesta convocatòria.

 • Us fem arribar la llista provisional de persones admeses i excloses en aquesta convocatòria. La publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses es publicarà el 27 d'abril de 2021.

 • Us informem que s'ha tancat el procés de recepció de candidatures per a aquesta convocatòria. La llista provisional de persones admeses es publicarà el dia 13 d'abril de 2021.

El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Des de l'Autoritat Portuària de Barcelona, ens prenem molt seriosament tot allò relacionat amb la salut de les persones i fem grans esforços per potenciar-la i millorar-la contínuament. Estem certificats com a empresa saludable per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), un reconeixement a les nostres bones pràctiques en promoció de la salut i al treball realitzat per promoure la salut i el benestar dels nostres treballadors/es.

Missió del lloc de treball

Busquem un/a enginyer/a tècnic/a d'obres públiques per ocupar el càrrec de responsable de producció de projectes d'infraestrucutres. La seva missió consistirà a participar i col·laborar en la definició i disseny de projectes d'infraestructures, tant marítimes com terrestres, assumint una important responsabilitat en la producció dels documents tècnics necessaris pel correcte desenvolupament dels mateixos.

una oportunitat per contribuir a l'ordenació d'un territori que genera 37.000 llocs de treball i és el 1,7 del PIB català

Què oferim

 • Contracte indefinit

  Contractació indefinida per a la persona candidata que obtingui la major puntuació, pel sistema de concurs-oposició. La resta de persones aspirants considerades APTES com a resultat d'aquesta convocatòria, constituiran una borsa de treball per aquesta ocupació o altres similars.

 • Horari laboral

  Jornada partida amb horari de 8.30 a 17.00 hores, tenint la possibilitat de realitzar els divendres jornada intensiva de 7.30 a 15.00 hores, amb la flexibilitat establerta a l'empresa i segons les necessitats del servei.

 • Salari

  43.387,28€ bruts anuals, més objectius avaluables (Productivitat B) segons consecució. No obstant, caldrà assolir totes les competències requerides per poder consolidar aquest salari. En el cas de no assolir-les en un període màxim de 6 mesos, s'assignarà el nivell salarial corresponent segons les competències que es tinguin transcorregut aquest període.

 • Beneficis socials

  Comptem amb un equip mèdic amb tot tipus d'especialistes, mútua de salut, xecs menjador per dinar de manera saludable al teu centre de treball, i altres avantatges.

Requisits mínims

 • Titulació universitària oficial d'Enginyer/a Tècnic/a d'Obres Públiques.

 • Tenir experiència acumulada, per un període igual o superior a 2 anys en la redacció de projectes d'infraestructures d'obra civil. No es valora l'experiència professional anterior a la data d'obtenció del títol que acrediti l'habilitació per l'exercici de la professió d'Enginyer/a Tècnic/a d'Obres Públiques. 

 • Nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • Nivell B1.2 d'anglès

 • Permís de conduir de vehicles de categoria B en vigor.

Fases del procés de selecció

El procés de selecció consta de les següents proves:

 • Prova pràctica de coneixements

 • Entrevista tècnica

 • Prova psicotècnica per avaluar les competències genèriques

 • Valoració de mèrits

 

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria. 

 

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació