Informació d'interès
Data de publicació: 08/11/2021

Oferta de treball

Seguiment del procés de selecció

 • Us informem que aquest procés de selecció ja ha finalitzat. Gràcies a totes les persones participants.

   

 • Us informem que s'ha tancat el procés de recepció de candidatures per a aquesta oferta.

El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Des de l'Autoritat Portuària de Barcelona, ens prenem molt seriosament tot allò relacionat amb la salut de les persones i fem grans esforços per potenciar-la i millorar-la contínuament. Estem certificats com a empresa saludable per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), un reconeixement a les nostres bones pràctiques en promoció de la salut i al treball realitzat per promoure la salut i el benestar dels nostres treballadors/es.

Missió del lloc de treball

Realitzar les funcions pròpies d'infermeria en els Serveis Mèdics de l'Autoritat Portuària de Barcelona.

Busquem persones que valorin els reptes i vulguin continuar aprenent sigui quina sigui la seva especialitat

Què oferim

 • Contracte temporal

  Contractació temporal per substitució d'un/a treballador/a amb dret de reserva de lloc de treball.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a dijous en jornada partida de 08.30 a 17.00h i divendres de 7.30 a 15.00, amb la flexibilitat horària establerta a l'empresa i segons les necessitats del servei.  

 • Salari

  El sou serà de 33.654,28€ bruts anuals per 14 pagues més objectius avaluables (Productivitat B) segons consecució, si correspon, i beneficis socials.. 

 • Beneficis socials

  Diposem d'un servei mèdic propi i mútua concertada amb un ampli ventall d'especialitats i tractaments subvencionats, així com unes instal·lacions lúdico-esportives per a la pràctica d'esport. Proporcionem xecs menjador i targeta de transport públic o aparcament al lloc de treball. També gaudim d'excel·lents opcions de flexibilitat horària per garantir la conciliació de la vida laboral i personal, entre d'altres avantatges.

Requisits mínims

 • Titulació oficial universitària de diplomatura i/o grau en Infermeria

 • Experiència mínima de 2 anys realitzant les tasqes descrites.

 • Català nivell C i domini de la llengua espanyola.

 • Es valorarà experiència en infermeria del treball.

Fases del procés de selecció

De les sol·licituds rebudes, les 3 persones que s'ajustin més al perfil a cobrir realitzaran una entrevista on es valoraran els coneixements de la persona candidata. Es reserva el dret de fer alguna prova pràctica per valorar els coneixements de la persona candidata.

Aquest contingut és un resum de l'oferta de treball. Consulta el document oficial per conèixer la informació completa de l'oferta temporal. El termini per inscriure't en el procés de selecció finalitza el 15 de novembre de 2021.

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació