Informació d'interès

Contractació temporal

Aquest procés de selecció s'ajorna de manera temporal fins a nou avís. Un cop es reprengui aquesta convocatòria es comunicarà per aquest mateix mitjà.

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Missió del lloc de treball

Realitzar el manteniment i conservació d'equips i instal·lacions de l'APB, realitzar les actuacions d'urgència del Port i garantir el subministrament d'aigua a vaixells.

una oportunitat per conèixer i contribuir al desenvolupament d'una infraestructura única a l'estat

Què oferim

 • Contracte de treball temporal

  El contracte té una durada aproximada de 4 mesos (substitució permís de paternitat), amb possibilitat de pròrroga per 2 mesos més (mesos d'estiu).

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a diumenge segons quadrant. 

 • Salari

  19.721,99€ bruts anuals més beneficis socials.

Requisits mínims

 • Titulació oficial de CFGM o CFGS de les famílies professionals d'Electricitat i Electrònica i/o d'Instal·lació i Manteniment.

 • Carnet de conduir B en vigor i valorable carnet de conduir C.

Presentació de sol·licituds

Per participar en el procés de selecció heu d'enviar un correu electrònic a seleccio@portdebarcelona.cat, amb l'assumpte Oficial de manteniment.  

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació