Informació d'interès

Product Manager Container Division

Data de publicació: 20/12/2021

Convocatòria

Seguiment del procés de selecció

 • Us fem arribar l'acta del resultat de la prova de coneixements i la convocatòria a l'entrevista tècnica que es durà a terme el 26 de gener de 2022. La publicació del resultat d'aquesta prova es publicarà el 31 de gener de 2022.

 • Us fem arribar l'acta extraordinària d'esmena d'errors envers la llista definitiva de persones admeses publicada el 13 de gener de 2022.

 • Us fem arribar la llista definitiva de persones admeses i excloses en aquesta convocatòria i la convocatòria a la prova de coneixements que es durà a terme el 18 de gener de 2022. La publicació del resultat d'aquesta prova es publicarà el 21 de gener de 2022.

 • Us fem arribar la llista provisional de persones admeses i excloses en aquesta convocatòria. La publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses es publicarà el 13 de gener de 2022.

 • Us informem que s'ha tancat el procés de recepció de candidatures per a aquesta oferta. La llista provisional de persones admeses es publicarà el 20 de desembre de 2021.

El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Des de l'Autoritat Portuària de Barcelona, ens prenem molt seriosament tot allò relacionat amb la salut de les persones i fem grans esforços per potenciar-la i millorar-la contínuament. Estem certificats com a empresa saludable per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), un reconeixement a les nostres bones pràctiques en promoció de la salut i al treball realitzat per promoure la salut i el benestar dels nostres treballadors/es.

Missió del lloc de treball

Realitzar el seguiment de comptes de clients claus, donar presència i visibilitat al Port de Barcelona i promocionar l'oferta de serveis lligada al tràfic contenitzat, així com proporcionar a l'organització un coneixement exhaustiu de les característiques, necessitats i tendències del mercat i clients per adaptar l'oferta de serveis del Port.

tenim l'objectiu estratègic de fer del port un hub ferroviari marítim, europeu i peninsular, mitjançant la diversificació del negoci portuari i la diferenciació dels serveis

Què oferim

 • Contracte indefinit

  Contractació indefinida per a la persona candidata que obtingui la major puntuació, pel sistema de concurs-oposició. La resta de persones aspirants considerades APTES com a resultat d'aquesta convocatòria, constituiran una borsa de treball per aquesta ocupació o altres similars

 • Horari laboral

  De 09:00 a 18:00, amb una jornada de treball de 7 hores i 30 minuts efectives diàries, amb la flexibilitat establerta a l'APB. 

 • Salari

  El nivell retributiu màxim associat a aquesta plaça serà el GBN 212 amb un salari de 44.385,19€ bruts anuals, més objectius avaluables (Productivitat B) segons consecució i beneficis socials. No obstant, caldrà assolir totes les competències requerides per poder consolidar aquest salari. En el cas de no assolir-les en un període màxim de 6 mesos, s'assignarà el nivell salarial corresponent segons les competències que es tinguin transcorregut aquest període.

 • Beneficis socials

  Disposem d'un servei mèdic propi i mútua concertada amb un ampli ventall d'especialitats i tractaments subvencionats, així com unes instal·lacions lúdico-esportives per a la pràctica d'esport. Proporcionem xecs menjador i targeta de transport públic o aparcament al lloc de treball. També gaudim d'excel·lents opcions de flexibilitat horària per garantir la conciliació de la vida laboral i personal, entre d'altres avantatges.

Requisits mínims

 • Titulació oficial universitària de diplomatura, enginyeria tècnica, grau, llicenciatura, enginyeria o superior.

 • Nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • Experiència professional acumulada, per un període igual o superior a 2 anys, com a responsable en el desenvolupament del negoci comercial i/o responsabilitat en l'àrea d'operacions i dins del sector marítim-portuari-moltimodal.

 • Nivell B2 d'anglès o superior.

 • Carnet de conduir B, en vigor, sense la limitació que comporta el codi 78 per a la conducció exclusiva de vehicles automàtics.

Fases del procés de selecció

El procés de selecció consta de les següents proves:

 • Prova de coneixements.

 • Entrevista tècnica.

 • Prova psicotècnica per avaluar les competències genèriques.

 • Valoració de mèrits.

 • Entrevista final.

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria. El termini per inscriure't en el procés de selecció finalitza el 16 de desembre de 2021, a les 12:00 hores.

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació