Informació d'interès

Tècnic/a administratiu de gestió de projectes d'innovació

Data de publicació: 25/02/2021

Convocatòria finalitzada

Procés de selecció finalitzat

El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització.

Missió del lloc de treball

Col·laborar i donar suport en les activitats vinculades amb el Fons Ports 4.0 i donar suport a l'actuació del Port de Barcelona com a agent facilitador en els projectes que es presentin, amb l'objectiu d'incentivar la creació o consolidació d'un teixit d'empreses emergents com Startups, spin-off o noves línies de negoci en l'àmbit tecnològic en empreses que desenvolupin productes, serveis o processos innovadors, competitius i sostenibles per al sector logístic portuari i la seva transició cap a l'economia 4.0.

Busquem persones que valorin els reptes i vulguin continuar aprenent sigui quina sigui la seva especialitat 

Què oferim

 • Contracte temporal

  Contractació temporal d'obra o servei vinculada al projecte de desenvolupament de les sol·licituds de col·laboració de l'APB com agent facilitador vinculat al "Fondo Puertos 4.0" i a les actuacions de l'APB respecte a aquest fons. Aquesta contractació finalitzarà quan s'acabi el projecte i amb una durada màxima de 4 anys.

 • Horari laboral

  Jornada partida amb horari de 8.30 a 17.00 hores, tenint la possibilitat de realitzar els divendres jornada intensiva de 7.30 a 15.00 hores, amb la flexibilitat establerta a l'empresa i segons les necessitats del servei.

 • Salari

  29.190,34€ bruts anuals (un cop s'hagin assolit totes les competències requerides per consolidar aquest salari).

Requisits mínims

 • Titulació oficial universitària (diplomatura, grau o superior) relacionada amb la innovació empresarial (ex. Administració i Direcció d'Empreses, Econòmiques, Enginyeria Industrial).

 • Nivell C de català o superior i domini de la llengua espanyola.

 • Certificat de nivell B.2  d'anglès o superior, d'acord amb la classificació del MECR (Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües).

 • A més, tenir experiència professional acumulada, per un període igual o superior a 2 anys, en temes d'innovació empresarial, en departaments d'innovació d'empreses, per a Startups i/o experiència en les funcions descrites  en l'annex 1.

Procés de selecció

El procés de selecció consta de les següents proves:

 • Prova de coneixements teòrics i pràctics

 • Prova psicotècnica per avaluar les competències genèriques

 • Valoració de mèrits

 • Entrevista final

 

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria.

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació