Informació d'interès

Tècnic/a de suport a les Relacions Públiques i Protocol

Data de publicació: 22/12/2021

Contracte en pràctiques

Seguiment del procés de selecció

 • Us informem que s'ha tancat el procés de recepció de candidatures per a aquesta oferta.

El Port de Barcelona

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització. 

Des de l'Autoritat Portuària de Barcelona, ens prenem molt seriosament tot allò relacionat amb la salut de les persones i fem grans esforços per potenciar-la i millorar-la contínuament. Estem certificats com a empresa saludable per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), un reconeixement a les nostres bones pràctiques en promoció de la salut i al treball realitzat per promoure la salut i el benestar dels nostres treballadors/es.

Missió del lloc de treball

Elaborar, mantenir i actualitzar la base de dades institucional del Port de Barcelona tot preservant els criteris protocol·laris i cerimonials, així com donar suport a l'equip en les accions i activitats de Relacions Públiques i Protocol (realitzant tasques de Backoffice), d'acord amb la normativa reguladora del Protocol que li és d'aplicació i les directrius del superior/a, a fi d'establir i mantenir unes adequades relacions entre l'APB i la seva comunitat (usuaris, clients, entitats públiques i privades, ciutat, mitjans de comunicació, etc.)

el Port de Barcelona és un port posicionat internacionalment, el primer d'Europa en tràfic de creuers i dels primers ports de l'Estat i d'Europa en mercaderia, i això fa que moltes visites siguin institucionals i de molta representació

Què oferim

 • Contracte de treball en pràctiques

  Amb una durada inicial de 6 mesos amb possibilitat de pròrroga fins a 2 anys com a màxim.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a dijous en jornada partida de 8.30h a 17h i els divendres de 7.30h a 15h. amb la flexibilitat establerta per l'empresa.

 • Salari

  21.019,21€ bruts anuals el primer any i 22.332,91€ bruts anuals el segon any, més objectius segons consecució i beneficis socials.

 • Beneficis socials

  Diposem d'un servei mèdic propi i mútua concertada amb un ampli ventall d'especialitats i tractaments subvencionats, així com unes instal·lacions lúdico-esportives per a la pràctica d'esport. Proporcionem xecs menjador i targeta de transport públic o aparcament al lloc de treball. També gaudim d'excel·lents opcions de flexibilitat horària per garantir la concil·liació de la vida laboral i personal, entre d'altres avantatges.

Requisits mínims

 • Titulació oficial de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç i Màrqueting o Grau Universitari en Relacions Públiques i Protocol, obtingut en els darrers 5 anys (o 7 en el cas de persones amb discapacitat).

 • Nivell C de català i domini de la llengua espanyola.

 • Nivell B2 d'anglès.

 • Permís de conduir B en vigor.

 • A més, la persona candidata no pot haver estat contractada amb la modalitat de contracte en pràctiques per aquesta titulació per cap empresa amb anterioritat.

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria. El termini per inscriure't en el procés de selecció finalitza el 20 de gener de 2022 a les 12.00h.

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació