Informació d'interès
Darrera actualització: 10/07/2020

Convocatòria externa

Procés de selecció finalitzat

 • Us fem arribar l'acta amb el resultat final de la convocatòria. En base a les puntuacions obtingudes ocuparà la plaça el Sr. Alberto Agudo González.

 • Us fem arribar l'acta de resultats de l'avaluació de competències genèriques, la suma dels mèrits aportats i la convocatòria a l'entrevista final. La publicació del resultat d'aquesta entrevista i resultat final de la convocatòria es publicarà el 10 de juliol de 2020.

 • Us fem arribar l'acta de resultats de la prova de coneixements pràctics i la citació a la avaluació de competències genèriques. La publicació del resultat d'aquesta prova es publicarà el 7 de juliol de 2020.

 • Us fem arribar l'acta de resultats de la prova de coneixements teòrics i la citació a la prova de coneixements pràctics. La publicació del resultat d'aquesta prova es publicarà el 30 de juny de 2020.

 • Us fem arribar la llista definitiva de persones admeses i excloses en aquesta convocatòria i la citació a la prova de coneixements teòrics, que es realitzarà el 18 de juny.

  El resultats d'aquesta prova i la citació a la prova de coneixements pràctics, que es realitzarà el 26 de juny de 2020, es publicaran el 23 de juny de 2020.

 • Us fem arribar la llista provisional de persones admeses i excloses en la convocatòria. Les persones excloses disposen fins al 12 de juny per presentar al·legacions i documentació seguint les indicacions incloses en aquesta acta.

  La llista definitiva es publicarà el proper 16 de juny i la prova de coneixements teòrics es realitzarà el 18 de juny.

Descripció de la convocatòria

El Port de Barcelona ha contribuït al desenvolupament del seu entorn al llarg dels seus 150 anys d'història. 

Som una organització responsable, on només val aconseguir resultats si ho fem de manera honesta i respectuosa, treballant amb la màxima transparència i sent fidels als principis que al llarg dels anys ens han consolidat com un dels ports més innovadors.

Això comporta una gran responsabilitat. Primer amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona, amb totes les empreses del port i, en general, amb tota la ciutadania com a organisme públic que som.

Aquests comportaments són els que representa la nostra marca interna Naveguem Junts, amb la qual volem mantenir, potenciar i transmetre allò que ens caracteritza com a organització.

Missió del lloc de treball

Gestionar del manteniment dels sistemes d'ajudes a la navegació de responsabilitat directa de l'APB i inspeccionar i supervisar totes les ajudes a la navegació instal·lades dins la zona adscrita a l'APB.

busquem persones que valorin els reptes i vulguin continuar aprenent sigui quina sigui la seva especialitat 

Què oferim

 • Contracte indefinit

  Contractació indefinida per a la persona candidata que obtingui la major puntuació, pel sistema de concurs-oposició. La resta de persones aspirants considerades APTES com a resultat d'aquesta convocatòria, constituiran una borsa de treball per aquesta ocupació o altres similars.

 • Horari laboral

  37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres de 7.30h a 15h. amb la flexibilitat establerta per l'empresa i segons necessitats del servei, amb guàrdies.

 • Salari

  30.058,29€ bruts anuals, sense incloure els plusos del lloc de treball corresponents.
  Plus d'irregularitat horària: 3.802,28€ bruts anuals (Article 65 del III conveni col·lectiu de Ports d'Estat i Autoritats Portuàries).
  Plus d'especial responsabilitat i dedicació: 3.286,33€ bruts anuals (Article 67 del III  Conveni Col·lectiu de Ports de l'Estat i Autoritats Portuàries).

Requisits mínims

 • Titulació oficial de CFGS de la família professional de l'Electricitat i l'electrònica, Diplomatura, Enginyeria tècnica, Grau o superior.

 • Nivell B de català o superior i domini de la llengua espanyola.

 • Es requereix permís de conduir B, en vigor, amb 2 anys d'antiguitat.

 • A més, tenir experiència professional acumulada, per un període igual o superior a 2 anys, com desenvolupant feines d'instal·lacions, muntatge i manteniment de sistemes elèctrics, electrònics i electromecànics en general.

 • Saber nedar.

Procés de selecció

El procés de selecció consta de les següents proves:

 • Prova de coneixements teòrics

 • Prova de coneixements pràctics

 • Prova psicotècnica per avaluar les competències genèriques

 • Valoració de mèrits

 • Entrevista final

 

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria.

 

 

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació