HomeSeleccio

 • Som

  Naveguem Junts és la marca del Port de Barcelona (Autoritat Portuària de Barcelona) dirigida a les persones que voleu saber més de nosaltres com a organització i, potser, com a futurs treballadors i treballadores, accedint a les nostres diferents ofertes de feina i descobrint una institució tan desconeguda com apassionant. Sigueu benvingudes i benvinguts a Port de Barcelona!

 • Cap de Serveis Mèdics i Promoció de la Salut

  CONTRACTE INDEFINIT. Busquem un/a metge/ssa amb l'especialitat de Medicina del Treball per cobrir la plaça de Cap de Serveis Mèdics i Promoció de la Salut.

 • BIM Engineer

  CONTRACTE INDEFINIT. Busquem un/a Responsable tècnic Modelització informació projectes per col·laborar en el desenvolupament de criteris generals i particulars d’aplicació de la metodologia d’informació de construcció (BIM) en la redacció de projectes.

 • Responsable del centre de comandament ferroviari

  CONTRACTE INDEFINIT. Busquem un/a Responsable del centre de comandament ferroviari per col·laborar en el disseny, implantació i desenvolupament de projectes ferroportuaris liderant i impulsant projectes innovadors vinculats amb el control de la circulació ferroviària.

 • Tècnic/a administratiu/va en gestió de projectes d'innovació

  CONTRACTE INDEFINIT. Busquem un/a Tècnic/a administratiu/va en gestió de projectes d'innovació per col·laborar i donar suport tècnic-administratiu al cap de Projectes Estratègics i Innovació del Port de Barcelona en les activitats vinculades amb projectes d’innovació.

 • Responsable tècnic/a de reducció d'emissions a l'atmosfera

  CONTRACTE TEMPORAL. Busquem un/a Responsable tècnic/a de reducció d'emissions a l'atmosfera per col·laborar en l’execució tècnica del projecte europeu PIONEERS principalment en els aspectes relacionats amb les emissions a l’atmosfera i d’altres àmbits relacionats en els que participa el Port

Cronologia2

Naveguem Junts?

 Si creus, com nosaltres, que només val aconseguir resultats si ho fem de manera responsable, honesta, amb transparència i sent fidels als nostres principis, som la teva organització. Aquesta és la responsabilitat que assumim amb totes les persones que formem l'Autoritat Portuària de Barcelona (Port de Barcelona) i això representa la nostra marca Naveguem Junts amb la que volem transmetre't que podem ser per a tu molt més que un gran lloc on treballar.

Cronologia

Ofertes de feina

Des d'aquest portal podràs inscriure't a les nostres ofertes de feina o enviar-nos el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball. Sigui quina sigui l'oportunitat que t'atrau més trobaràs un procés de sol·licitud senzill i transparent, liderat pel nostre equip de selecció interna.

Ofertes

Beneficis

La persona al centre

Sin título-1

Desenvolupament continu

Creix a l'organització formant-te en allò que necessitis, amb cursos d'idiomes oficials, convenis amb universitats, màsters subvencionats o col·laboracions amb associacions professionals.

Sin título-5

Empresa saludable

Tenim cura de la teva salut i benestar, físic i psicològic, amb alimentació, son i altres hàbits saludables. Comptem amb un equip mèdic amb tot tipus d'especialistes, mútua de salut i d'altres avantatges.

Sin título-4

Mobilitat sostenible

Apostem per la teva mobilitat amb targeta de transport públic per fomentar l'ús del metro, tren o autobús. A més, en els nostres aparcaments de vehicles disposes de punts de recàrrega elèctrics.

Sin título-6

Conciliació i treball flexible

Podràs treballar dos dies a la setmana des de casa teva, si el teu lloc de treball ho permet, amb horaris d'entrada i sortida flexibles, i amb permisos que milloren la legalitat establerta.

Sin título-6

Sports & fun

Podràs fer esport amb el Club esportiu i les instal·lacions esportives. Al llarg de l'any també gaudiràs d'activitats de tot tipus dirigides a celebrar i reconèixer els nostres empleats/des.

Sin título-3

Xecs menjador

Podràs dinar de manera saludable al teu centre de treball mitjançant xecs menjador que podràs fer servir als diferents restaurants del complex o als offices de les pròpies oficines.

Historia

Un món tan interessant com desconegut

El port és un món en sí mateix que genera més de 40.000 llocs de treball directes, 238.000 indirectes i representa l'1,7 del PIB de Catalunya. Moltes persones el coneixen i han sentit parlar dels creuers, dels estibadors, transportistes o d'altres professions o empreses del recinte portuari. Per contra, menys coneixen l'organització que vetlla pel seu present i imagina el seu futur, l'Autoritat Portuària de Barcelona (Port de Barcelona).  Per això hem creat la nostra marca Naveguem Junts i aquest portal on et convidem a descobrir que Port de Barcelona és un lloc on paga molt la pena treballar.

OrganitzacioVolem

L'organització que volem

Sin título-1

Honesta

Actuant d'acord amb la legalitat, el nostre codi ètic i valors corporatius, sense enganys i males intencions.

Sin ti´tulo-1

Respectuosa

Promovent relacions basades en el respecte mutu, sense permetre manca d'educació o abús de qualsevol tipus.

Sin título-1

Transparent

Comunicant d'una manera propera, clara i veraç, tant si implica elements positius com negatius.

Sin título-2

Innovadora

Amb inquietud constant per millorar allò que fem i com ho fem, en un entorn de canvi i desenvolupament tecnològic.

Sin ti´tulo-1

Sostenible

Ambientalment, econòmica i social, potenciant l'impacte positiu, especialment, en el nostre entorn més proper.

La persona al centre

Treballant les experiències del treballador/a amb la companyia per construir una relació de llarga durada.

ListadoHome

Projectes i accions

Jornada Anual Naveguem Junts

La Jornada Anual Naveguem Junts és un espai per compartir i presentar...

Empresa saludable

Celebrem el Dia de la Fruita per fomentar un estil d'alimentació i de vida saludable...

Conciliació laboral

Apostem pel treball flexible per potenciar la conciliació familiar i la productivitat...

Treball en equip

Jornades de teambuilding per compartir experiències i fomentar el treball en equip...

Un port innovador

Liderem el projecte Smart Ports, de la mà de 6 ports punters en innovació...

Com contribueix el Port de Barcelona a reduir la contaminació?

Gran part de les emissions portuàries provenen de vaixells en aproximació i estada a port...

Aposta per la sostenibilitat

La sostenibilitat ambiental, econòmica i social és un dels eixos de la nostra estratègia...

ImatgeFonsHome

Vols que naveguem junts?

LlistaImatges