Informació d'interès

Estudiants

Volem créixer amb tu i que creixis amb nosaltres!

Dins l'Autoritat Portuària de Barcelona (Port de Barcelona) volem ajudar-te a complementar l'aprenentatge que com estudiant reps a la universitat o escola de negoci. Amb el nostre programa Navegeum Junts volem que ens coneguis com organització i apropar-te una visió real i innovadora de l'àmbit portuari i de l'administració pública, així com un primer contacte amb el món laboral.  

Les nostres pràctiques donen l'oportunitat de col·laborar en projectes de caire molt diferent i col·laborar com un/una més dels nostres departaments, per continuar aprenent i enriquir la vostra experiència amb una visió real del món empresarial. 

Compromesos amb la col·laboració educativa i empresarial 

A partir de l'entrada en vigor de la llei 40/2015 del Règim Jurídic del sector públic, i la obligatorietat d'aplicació a partir d'octubre de l'any 2017, per tal de realitzar un conveni amb una escola o universitat, es necessita una autorització prèvia per tal de formalitzar un conveni marc. Per tant, no és possible formalitzar un projecte formatiu individual amb cada estudiant sense subscriure aquest conveni marc prèviament.  

A l'Autoritat Portuària de Barcelona (Port de Barcelona) tenim subscrits actualment convenis de col·laboració educativa amb: 

Ja estem treballant perquè estudiants d'altres centres tingueu l'oportunitat de viure l'experiència de treballar amb nosaltres. Estem ultimant els requeriments legals necessaris amb: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ESIC Business & marketing School i La Salle, Universitat Ramon Llull.

Com són les pràctiques amb nosaltres

Les pràctiques van dirigides a estudiants universitaris que estiguin matriculats en el curs en vigor, amb voluntat de continuar aprenent dins un món únic, en constant evolució i en una de les infraestructures amb més impacte econòmic de Catalunya.

Les pràctiques poden ser curriculars o extracurriculars.

Jornada parcial sempre en horari de matí, amb flexibilitat d'horari d'entrada i sortida segons les necessitats dels/de les estudiants.

Durada aproximada de les pràctiques entre 4 i 12 mesos.

Les pràctiques són remunerades.

Sempre tindràs seguiment i recolzament durant tot el període de pràctiques.

On trobaràs les nostres ofertes de pràctiques

Publiquem totes les nostres ofertes directament en els portals de pràctiques de les universitats  amb què tenim el conveni marc subscrit. No dubteu en participar-hi.

 

 

 

Contacta amb nosaltres

AVÍS DE COOKIES

Fem servir galetes (de les informàtiques) per millorar la teva experiència al web. A l'apartat legal tens tota la informació.

Acceptar Mes Informació